Løgten Fodterapi

Neglebehandlinger hos Løgten Fodterapi

Ligesom med de fodbehandlinger vi tilbyder hos Løgten Fodterapi, sørger vi at tilpasse vores neglebehandlinger til dine specifikke behov. Uanset både fysik og alder, har vi øje for dine behov og det er her vores fokus er.  

Det er vigtigt for os at du kan mærke at vi tager os tiden til at lære dig og dine behov at kende. Vi bruger tid på at undersøge dine fødder grundigt, så vi er sikre på at vælge den helt rigtige behandling til netop dig. Desuden garanterer vi dig åben dialog og kyndig vejledning hele vejen igennem, så du føler dig tryg og ved hvad der sker.  

Alle disse behandlinger kan også udføres hjemme ved dig, såfremt du føler dig mere tryg ved det, eller ikke har mulighed for at komme ned til klinikken.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige neglebehandlinger vi tilbyder. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, kan du altid kontakte os. Vi lytter til dig og sætter os ind i dine fødders behov.  

Behandlinger

Fremstilling og påsætning af bøjle

Denne behandling er lavet til dig der oplever nedgroede negle. Når der påsættes en bøjle, er det et længe forløb. Ved hjælp af en bøjle retter vi neglen gradvist op, ved hjælp af en fjederstålbøjle. Bøjlen formes og tilpasses omkring neglen med kroge, og limes herefter på neglen med neglelim.  
Pris: 295,- 

Fremstilling og påsætning udover 1 bøjle

Hvis du har nedgroede negle på mere end én tå, kan det påsættes bølger på flere negle. Bøjlerne tilpasses og formes omkring neglen med kroge, og limes på med neglelim.
Pris: 195,-

Korrigering af bøjle

En bøjle der er sat på neglen til at korrigere en nedgroet negl, skal rettes til. Dette gøres efter 5-6 uger.
Pris: 195,-

Korrigering udover 1 bøjle

Har du bøjle på mere end én negl, skal disse også rettes til. Det skal gøres efter 5-6 uger.
Pris: 260,-

Korrigering af bøjle m. anden behandling

Hvis du bestiller tid hos os til en anden behandling, kan vi i samme ombæring rette bøjlen på en nedgroet negl til.
Pris: 170,-

Fingernegle klip

Få velplejede fingernegle. Fingrene er et vigtigt redskab i dagligdagen og vi tilbyder at klippe og slibe dine fingernegle, så du har de optimale betingelser.
Pris: 100,-

Lakering af negle

At lakere neglene betyder at vi tilføjer et styrkende og beskyttende lag, ovenpå dine egne negle. Desuden får dine negle et flot udtryk, samtidig med at de er mere modstandsdygtige.
OBS: Vi lakerer ikke fingernegle.
Pris: 130,-

UV-lakering af negle/Fransk lak

Ved UV-lakering af neglene, tilføjes et beskyttende lag til dine egne negle.
Pris: 400,-

UV-lakering af negle m. fodbehandling

Hvis du har booket tid til en af vores fodbehandlinger, er det muligt at slutte af med UV-lakering af neglene. På den måde vil du kunne gå herfra med fine fødder.
Pris: 340,-

Bestil tid til neglebehandling, rådgivning og velvære

Du kan bestille tid til netop den neglebehandling du ønsker, lige her. Enten ved at bruge vores bookingsystem, ringe til os på 25 75 85 41, eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk. 

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til lige netop dig, er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os – vi lover dig kyndig og personlig vejledning, med et smil på læben.  

Vi glæder os til at se dig og gøre din hverdag fri for negleproblemer.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk

Fodbehandlinger hos Løgten Fodterapi

Fælles for alle de fodbehandlinger vi tilbyder hos Løgten Fodterapi, er at vi tilpasser dem individuelt til dig. Vi har fokus på dig og dine specifikke behov, uanset din alder og fysik. Vi står klar med både fodbehandlinger og vejledning, til hvordan du efterfølgende kan opretholde komfort og velvære.  

Vi gør meget ud af at undersøge, hvad lige netop dine fødder har brug for. Det gør vi ved at kigge på hvilke behov du har i din dagligdag, samt om din fodstilling eller dit arbejde spiller ind i forhold til belastningen.  

For os er det afgørende at vi tager os tid til undersøgelsen, for at sikre at vi imødekommer dine behov. På den måde sikrer vi at vi kan give dig den rette behandling og rådgivning, så dine fødder har de bedst mulige forudsætninger fremadrettet.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige behandlinger vi tilbyder – som alle kan tilpasses dig og dine behov. Fælles for alle behandlinger er at de både indeholder behandling og rådgivning. 

Delbehandling

Når du booker en delbehandling, kan du vælge imellem to forskellige dele.  
1. Den ene variant starter med et fodbad. Herefter kommer klipning og slibning af negle, samt afrunding af skarpe neglehjørner. Behandlingen afsluttes med fodcreme.  
2. Den anden variant starter også med et fodbad. Herefter kommer beskæring og slibning af hård hud, samt fjernelse af ligtorne. Denne behandling afsluttes også med creme.  
Pris for delbehandlinger: 360,- 

Almindelig fodbehandling

En almindelig fodbehandling hos os, består af et fodbad tilsat badesalt. Herefter er der beskæring af hård hud og ligtorne, hvis du oplever disse ting. Efterfølgende indebærer behandlingen klipning, slibning og afrunding af skarpe neglehjørner. Behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme.  
Pris: 465,- 

Kompliceret fodbehandling

En kompliceret fodbehandling indeholder det samme som en almindelig fodbehandling, men er mere dybdegående og kræver derfor mere tid, for at sikre det bedste resultat. En kompliceret fodbehandling består af fodbad, beskæring og slibning af hård hud og ligtorne, klipning, slibning og afrunding af neglehjørner og fodcreme. Denne behandling tager længere tid, og kan med fordel bookes, hvis du oplever store gener i dagligdagen.  
Pris: 540,- 

Fodbehandling i eget hjem

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind til klinikken, tilbyder vi at køre hjem til dig. Nogle synes det føles mere trygt at få en fodbehandling derhjemme, mens andre ikke har mulighed for transport. Vi synes at alle skal have muligheden for en fodbehandling, og derfor kommer vi gerne på besøg hos dig. Alle de behandlinger vi tilbyder i vores egne lokaler, kan flyttes hjem til dig. 
Pris: 550,-   

Bestil tid til behandling, rådgivning og velvære

Du kan bestille tid til den fodbehandling du ønsker, ved at bruge vores bookingsystem. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og bestille en tid.  

Hvis du er i tvivl om hvilken fodbehandling du skal vælge, er du også mere end velkommen til at ringe til os på 25 75 85 41, eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med mere komfort i dagligdagen.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk