Løgten Fodterapi

Fodbehandlinger

Hos Løgten Fodterapi er vi statsautoriserede fodterapeuter. Derfor ved vi at en god fodbehandling består af flere forskellige stadier, for at du føler dig bedre tilpas når du er færdig hos os. 

En fodbehandling kan faktisk have stor betydning for din hverdag. For de fleste mennesker betyder en fodbehandling at hverdagens gøremål bliver nemmere at overskue, fordi det mere behageligt at bevæge sig rundt efter en behandling. Vi bruger trods alt vores fødder meget af tiden – derfor er det også en god tid at passe godt på dem! Det kan du gøre med regelmæssig fodterapi.  

At få en fodbehandling er en måde at tage vare på dine fødder. Alle aldersgrupper, alle fod- og kropstyper, kan have brug for en fodbehandling. Vi er bygget forskelligt og derfor har vores fødder også forskellige behov, når det handler om at passe på sine fødder.   

Vores fodbehandlinger er ikke lavet til en bestemt type. For os er det ikke vigtigt om du dyrker meget eller ingen sport, om du er typen der går lange ture, står op en hel dag på arbejdet, eller sidder på et kontor. For os er det dit velvære der er i fokus.  

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig. Vi er altid skånsomme og professionelle når vi behandler dig, samtidig med at vi vejleder dig i, hvordan du kan forebygge problemer med fødderne i fremtiden. For os er det vigtigt at du føler at du er bedre rustet til selv at tage hånd om dine fødder og deres velvære når du går, end da du kom ind.

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger hos Løgten Fodterapi.
Du kan læse mere om hver enkelt her: 

Bestil en tid til velvære og vejledning hos Løgten Fodterapi

En fodbehandling hos os indeholder ikke kun behandling der gør din hverdag mere behagelig. Når du bestiller en tid hos os, vil du, udover at modtage en behandling der passer til netop dig, også få en masse værdifuld viden. Vi deler gladelig ud af vores viden om forebyggelse af et specifikt problem, samt om generel pleje af netop dine fødder.   

Du er mere end velkommen til at ringe på 25 75 85 41, sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk eller udfylde vores kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at komme forbi klinikken til en snak om dine behov.  

Hos os hjælper vi dig med at sikre, at dine fødder er fleksible og sunde, så din hverdag bliver mere behagelig.  

Vi glæder os til at høre fra dig!  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk