Løgten Fodterapi

Fortykkede negle

Hvorfor får man fortykkede negle?

Fortykkede negle kan komme af flere forskellige ting. Det kan blandt andet udløses af en infektion i neglen, en underliggende sygdom, at tabe noget ned over foden, eller ved et slag – for eksempel hvis du går ind i et bordben.  

Hvis din negl får et slag, kan det ødelægge det der hedder neglelejet. Hvis neglelejet ødelægges, fortykkes neglen i et forsøg på at ”beskytte” det ødelagte. Denne fortykkelse kan være meget ubehagelig i hverdagen, på grund af trykket fra sko.  

Hvordan behandler man fortykkede negle?

Det behøver heldigvis ikke være et stort problem, hvis du har en fortykket negl. En fortykket negl kan være meget generende og kan påvirke din dagligdag – det hjælper vi dig med at slippe for. I stedet for at skulle gå rundt med en negl der er tyk og svær at have med at gøre, kan den slibes ned til normal tykkelse igen.  

Vi kan behandle dit negleproblem

Hvis du har en fortykket negl der skal slibes ned, er det vigtigt du får det gjort hos en professionel. Der er flere lag i neglene, og det er vigtigt at du ikke får slebet for meget eller for lidt af. Hvis der slibes for meget af, risikerer du betændelse, mens for lidt afslibning kan betyde at problemet opstår igen.   Hos Løgten Fodterapi er vi udannede, statsautoriserede fodterapeuter. Du kan derfor trygt overlade behandlingen af fortykkede negle til os. Vi tager os tid til at undersøge neglen først, og sikre at du får den helt rette behandling – samt vejledning i hvordan du neglen holdes ved lige.    Du kan både booke tid til behandling ved at klikke her, ringe på 25 75 85 41 eller ved at skrive til info@løgtenfodterapi.dk  Vi fjerner smerter og forebygger yderligere komplikationer, med en effektiv neglebehandling. Lad os forbedre din dagligdag.

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk