Løgten Fodterapi

Fodbehandlinger hos Løgten Fodterapi

Fælles for alle de fodbehandlinger vi tilbyder hos Løgten Fodterapi, er at vi tilpasser dem individuelt til dig. Vi har fokus på dig og dine specifikke behov, uanset din alder og fysik. Vi står klar med både fodbehandlinger og vejledning, til hvordan du efterfølgende kan opretholde komfort og velvære.  

Vi gør meget ud af at undersøge, hvad lige netop dine fødder har brug for. Det gør vi ved at kigge på hvilke behov du har i din dagligdag, samt om din fodstilling eller dit arbejde spiller ind i forhold til belastningen.  

For os er det afgørende at vi tager os tid til undersøgelsen, for at sikre at vi imødekommer dine behov. På den måde sikrer vi at vi kan give dig den rette behandling og rådgivning, så dine fødder har de bedst mulige forudsætninger fremadrettet.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige behandlinger vi tilbyder – som alle kan tilpasses dig og dine behov. Fælles for alle behandlinger er at de både indeholder behandling og rådgivning. 

Delbehandling

Når du booker en delbehandling, kan du vælge imellem to forskellige dele.  
1. Den ene variant starter med et fodbad. Herefter kommer klipning og slibning af negle, samt afrunding af skarpe neglehjørner. Behandlingen afsluttes med fodcreme.  
2. Den anden variant starter også med et fodbad. Herefter kommer beskæring og slibning af hård hud, samt fjernelse af ligtorne. Denne behandling afsluttes også med creme.  
Pris for delbehandlinger: 360,- 

Almindelig fodbehandling

En almindelig fodbehandling hos os, består af et fodbad tilsat badesalt. Herefter er der beskæring af hård hud og ligtorne, hvis du oplever disse ting. Efterfølgende indebærer behandlingen klipning, slibning og afrunding af skarpe neglehjørner. Behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme.  
Pris: 465,- 

Kompliceret fodbehandling

En kompliceret fodbehandling indeholder det samme som en almindelig fodbehandling, men er mere dybdegående og kræver derfor mere tid, for at sikre det bedste resultat. En kompliceret fodbehandling består af fodbad, beskæring og slibning af hård hud og ligtorne, klipning, slibning og afrunding af neglehjørner og fodcreme. Denne behandling tager længere tid, og kan med fordel bookes, hvis du oplever store gener i dagligdagen.  
Pris: 540,- 

Fodbehandling i eget hjem

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind til klinikken, tilbyder vi at køre hjem til dig. Nogle synes det føles mere trygt at få en fodbehandling derhjemme, mens andre ikke har mulighed for transport. Vi synes at alle skal have muligheden for en fodbehandling, og derfor kommer vi gerne på besøg hos dig. Alle de behandlinger vi tilbyder i vores egne lokaler, kan flyttes hjem til dig. 
Pris: 550,-   

Bestil tid til behandling, rådgivning og velvære

Du kan bestille tid til den fodbehandling du ønsker, ved at bruge vores bookingsystem. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og bestille en tid.  

Hvis du er i tvivl om hvilken fodbehandling du skal vælge, er du også mere end velkommen til at ringe til os på 25 75 85 41, eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med mere komfort i dagligdagen.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk