Løgten Fodterapi

Fodvorter

Fodvorter er en smitsom virus, der påvirker den hud du har på fødderne. Fodvorter er ofte kendetegnet ved små, hævede vækster, der både kan være smertefulde og generende når du går rundt til daglig.  

Hos Løgten Fodterapi er vi statsautoriserede fodterapeuter og ved præcis hvordan vi skal gribe behandlingen af fodvorter an, da fodvorter kan være besværlige at slippe af med. Det er individuelt hvor mange behandlinger det kræver.  

Hvordan behandles fodvorter?

Hvis du oplever fodvorter, er det vigtigt at behandle dem så hurtigt som muligt – på den måde undgår du viderespredning og eventuelle komplikationer. Der er flere måder at behandle fodvorter på.  

Behandlingen af fodvorter afhænger af størrelsen, placeringen og antallet af vorter. Der er dog endnu en faktor vi altid regner ind i behandlingen, når du booker en tid hos os; din tryghed.  

Det er vigtigt for os at du er tryg omkring den måde vi behandler dig på. Derfor starter vi en behandling ud med at undersøge fodvorterne til bunds, for at forstå hvilket omfang behandlingen skal have.  

Book tid til vortebehandling med det samme

Du kan booke tid til en vortebehandling gennem vores booking system. Hvis du er mere tryg ved at ringe til os, er du også mere end velkommen til at gøre det. Vores telefonnummer er 25 75 85 41. 

Når du booker tid til vortebehandling, lover vi dig mere end blot en behandling. Vi lover dig en dybdegående undersøgelse, en tilpasset behandling og kyndig vejledning, så du kan forebygge vorter i fremtiden.  

Vi ser frem til at møde dig og hjælpe dig med en vortebehandling.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk