Løgten Fodterapi

Hård Hud

At have hård hud på fødderne kan være en meget ubehagelig følelse, og kan påvirke selv den korteste gåtur i dagligdagen. Hos Løgten Fodterapi er vi uddannede i at behandle hård hud, så din hverdag bliver mere behagelig.  

Hvad er hård hud?

Hård hud på fødderne er en meget almindelig tilstand, hvor huden på dine fødder bliver tæt og ikke længere er elastisk. Hård hud kan være smertefuldt og kan blandt andet medføre dybe sprækker i fødderne.   

Hvis du har hård hud på fødderne, kan det være generende i din dagligdag. Derfor anbefaler vi en fodbehandling, der afhjælper problemet. Med en fodbehandling hos os, vil du kunne gå uden at blive påvirket af hård hud.  

Hvordan behandles hård hud?

Hård hud kan opstå på flere forskellige måder, og derfor er det vigtigt at tage kontrol over din fodpleje, så du kan undgå det i fremtiden. Det kan du blandt andet gøre, ved at gå til regelmæssig fodterapi.  

En fodbehandling mod hård hud bør udføres af professionelle behandlere. Både hård hud og hælrevner beskæres med en skalpel, og det skal gøres med stor nøjagtighed og præcision. Du kan trygt få beskåret hård hud hos os. Vi er statsautoriserede fodterapeuter og ved derfor hvordan det skal gøres.  

Udover en fodbehandling, er der måder du kan forebygge hård hud i fremtiden. Det kan både handle om at vælge de rigtige sko, at bruge fodcreme, file huden regelmæssigt; og meget andet.  

Du kan trygt regne med at vi vejleder dig i hvilke forbyggende metoder der passer til netop dig og dine fødder. Det vigtigste for os er at dine fødder er sunde og bløde efter behandlingen, og at du ved hvordan du sikrer at de forbliver sådan.  

Lad os hjælpe dig af med hård hud

Behandlingen af hård hud er individuel, da det afhænger af hvordan det er opstået til at starte med. Hos Løgten Fodterapi tager vi os tid til at undersøge årsagen til hård hud først, hvorefter vi behandler dig. Udover en behandling der passer til netop dig og dine behov, vil vi kunne vejlede dig i hvordan du forebygger hård hud i fremtiden.  

Ved en fodbehandling hos os får du både gode råd til generel pleje, vejledning til det fodtøj der passer bedst til dig og indlæg i skoene, hvis det er nødvendigt.  

Du kan ringe til os på 25 75 85 41 eller booke en tid til behandling af hård hud, ved at klikke her.
Vi glæder os til at se dig og til at hjælpe dig af med din hårde hud på fødderne.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk