Løgten Fodterapi

Om klinikken

Mit navn er Nina Poulsen. Jeg er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut. 

Den 1. september 2019 overtog jeg Løgten Fodterapi. Vi holder til på Grenåvej 762G i Skødstrup 

Inden da har jeg haft min egen klinik hjemme hos mig selv. Desuden har jeg også været tilknyttet en anden klinik i Aarhus.  

Udover mig, er Helle Arve også på klinikken. Helle er også Statsautoriseret Fodterapeut. Hun er på klinikken 3 gange om ugen; om mandagen, torsdagen og fredagen.  

Som Statsautoriserede Fodterapeuter har vi en offentlig uddannelse. Vi er samtidig en del af sundhedsvæsnet, og derfor er du garanteret patientsikkerhed. Du kan derfor være sikker på at vores klinik lever op til standarderne for hygiejne, kvalitet, journalføring og for kommunikationen med andre sundhedsprofessionelle.  

Udebehandling

Har du ikke mulighed for at komme til mig, kører jeg gerne ud til dig.

Nina

En klinik der sætter behandling, vejledning og velvære først

Når du besøger os, vil du blive behandlet af enten mig (Nina) eller af Helle. Uanset hvem af os der udfører din behandling, garanterer vi dig at behandlingen er professionel.  

Vores fornemmeste opgave er at du har en god oplevelse, og at vi aktivt hjælper dig med netop dine behov.  

En behandling hos os påbegyndes aldrig før vi har undersøgt dine fødder grundigt, og har sat os ind i præcis hvad du har brug for. Under behandlingen sørger vi for at fortælle dig om processen, så du hele tiden ved hvad vi gør – og hvorfor vi gør det.  

Vi er desuden meget bevidste om at vejlede dig i, hvordan du selv kan passe på dine fødder, når behandlingen er afsluttet. Dine fødder er enormt vigtige, og derfor er smerte og ubehag ikke noget der skal være en del af din hverdag.  

Vi lover dig at vi tager os af dig og dine fødder; vi glæder os til at se dig!

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk