Løgten Fodterapi

Neglesvamp

Neglesvamp kan være et meget generende negleproblem, både på grund af udseendet og følelsen. Derfor kan en behandling mod neglesvamp betyde enormt meget for, hvordan du har det i dagligdagen.

Hos Løgten Fodterapi hjælper vi dig gerne med at behandle neglesvamp. Vores fokus er på at udbedre dit problem, så du ikke generes af det i dagligdagen.

Hvad er neglesvamp?

Neglesvamp er en meget almindelig infektion, der kan påvirke neglene på både tæerne og hænderne. Hvis du har neglesvamp, kan det ses ved misfarvede negle, tykke og skøre negle.

Denne type negleproblem kan være svært at behandle, hvis ikke det tackles tidligt i processen. Derfor er det en god idé at søge egen læge, for at finde ud af hvilken behandling netop du har brug for.

Hvordan behandler man neglesvamp?

At have neglesvamp er et af de mere almindelige negleproblemer, man kan udvikle. Det betyder også at vi heldigvis ved, hvilken behandling der skal til for at komme det til livs.

Vi har meget erfaring med at behandle neglesvamp, og ved derfor hvordan vi skal gribe det an. Vi behandler neglesvamp med en neglebehandling og med spray.

Fælles for behandlingerne er at de er effektive og skånsomme overfor huden og neglen, så det kun er selve neglesvampen der påvirkes. I modsætning til behandling med tabletter, der påvirker hele kroppen, er vores behandlinger lokale og uden bivirkninger.

Desuden garanterer vi dig at du, når du modtager behandling hos os, også vil få gode råd og vejledning.

Lad os hjælpe dig af med neglesvamp

Er du i tvivl om hvorvidt du døjer med neglesvamp, eller vil du gerne booke tid til en behandling? Så kontakt os allerede i dag.  

Du kan både ringe til os på 25 75 85 41, skrive til os på info@løgtenfodterapi.dk eller benytte vores booking system. Du er også mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.  

Vi behandler din neglesvamp effektivt og hjælper dig med at få sunde og velplejede negle. 

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk