Løgten Fodterapi

Ligtorne

En ligtorn kan være meget smertefuld, og derfor tilbyder vi behandlinger der garanterer dig stor lindring og lettelse. Vi hjælper dig af med de ømme og irriterede områder, så du kan bevæge dig let og komfortabelt i dagligdagen. 

Hvad er ligtorne?

Ligtorne er en smertefuld tilstand der påvirker dine fødder i dagligdagen. Ligtorne er hård hud der snører sig sammen og vokser ind af – dette opstår pga. tryk. Ligtorne er ansamlinger af hård og forhornet hud. Det trykker på spidsen af dine nerver, og det er det der får fødderne til at gøre ondt. Ligtorne kan derfor have stor betydning for dit daglige velvære, da selv en kort gåtur kan blive meget ubehagelig. 

Der findes flere forskellige måder at forebygge og behandle ligtorne. Ligtorne kan forebygges ved at bære komfortable sko, trimme neglene korrekt, undgå at gå barfodet på hårde overflader og ved at holde fødderne tørre og rene. Hos Løgten Fodterapi har vi stor erfaring med at behandle Ligtorne. 

Hvordan behandles ligtorne?

Med en fodbehandling hos Løgten Fodterapi, kan vi fjerne de smertefulde ligtorne fra dine fødder. Ved en behandling mod ligtorne beskæres huden ved hjælp af en skalpel, hvilket aflaster dine fødder. På den måde fjerner vi de ømme og irriterede ansamlinger.  

Udover en fodbehandling, kan du være sikker på at få kyndig vejledning undervejs. Det er vigtigt for os at du ved hvad der foregår under behandlingen, for at du føler dig tryg i processen. Desuden vejleder vi dig selvfølgelig også i, hvordan du kan undgå at få ligtorne i fremtiden.  

Slip af med ligtorne allerede i dag

Hvis du døjer med en ligtorn, anbefaler vi at du booker en tid hos os snarest muligt. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig af med den, så du igen kan gå uden unødvendige smerter.  

Du er mere end velkommen til at ringe til os på 25 75 85 41 eller bestille tid her. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi klinikken til en uforpligtende snak om netop dine behov.  

Vi ser frem til at tage imod dig og gøre din hverdag mere behagelig.

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk