Løgten Fodterapi

Neglebehandling

Neglebehandlinger er vigtig del af at opretholde sunde, smukke og velplejede negle. Men neglebehandlinger handler ikke kun om hvorvidt dine negle ser godt ud – det handler i høj grad også om at du føler dig tilpas, og ikke oplever smerter eller ubehag på grund af dine negle.  

Der findes mange forskellige neglebehandlinger, og hos Løgten Fodterapi tilbyder vi behandlinger mod negleproblemer, såsom: 

Desuden tilbyder vi også fingernegle klip.  

Negleproblemer

En neglebehandling giver er en afslappende oplevelse der forbedrer både neglens tilstand og deres udseende. For os er det vigtigste dog at din hverdag ikke påvirkes af negleproblemer – derfor tilbyder vi forskellige behandlinger mod negleproblemer.  

Hvis du går med negleproblemer, kan det påvirke din dagligdag. Det kan begrænse hvilke sko du kan have på og hvor langt du kan gå før det gør ondt. Desuden kan negleproblemer også påvirke din selvtillid, ved at du for eksempel ikke føler dig tilpas, ved at have bare tæer.   

Det er aldrig behageligt eller belejligt at have negleproblemer, og derfor hjælper vi dig med at slippe af med dem; hvad end du kæmper med neglesvamp, en nedgroet negl, fortykkede negle eller blot ønsker hjælp til at klippe dine negle.  

Book tid til en neglebehandling

Uanset om du kæmper med negleproblemer, eller blot ønsker dine negle klippet og lakeret professionelt, tilbyder vi at stå for behandlingen. Du er mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning i hvilken behandling du skal vælge – vi hjælper dig med at finde den behandling der passer til dine behov.  

Vi tager både imod bookinger via mail på info@løgtenfodterapi.dk, på telefonnummer 25 75 85 41 eller via vores booking system 

Lad os give dine negle den opmærksomhed de fortjener. Vi behandler og vejleder dig, så du kan føle dig veltilpas i dagligdagen.  

Book en tid hos os

Du kan booke en tid via knappen herunder
Du kan også ringe på 25 75 85 41 eller sende os en mail på info@løgtenfodterapi.dk