Løgten Fodterapi

Fodbehandling

Fodbehandling hos Løgten Fodterapi 

En god fodbehandling består af flere elementer. Hvad end det drejer sig om hård hud på fødderne, neglebehandling eller ligtorne behandling, kan vi hjælpe dig. Vi behandler dig skånsomt og professionelt, og vi vejleder dig i, hvordan du kan forebygge problemet i fremtiden. 

En fodbehandling kan betyde alverden, og for de fleste er det en god ide at få fødderne behandlet en gang imellem – vi bruger dem jo trods alt meget af tiden! Det gælder både for folk, der dyrker megen, lidt eller ingen sport og for alle aldersgrupper, fod- og kropstyper. 

Ved en fodbehandling får du nemlig ikke bare behandlet et konkret fodproblem, men du får også masser af værdifuld viden om forebyggelse og generel pleje af netop dine fødder. Og det er guld værd, hvis du gerne vil sikre, at dine fødder er sunde, fleksible og vitale. 

Hård hud på fødderne 

Du kan sagtens få fodbehandling hos Løgten Fodterapi, som løser problemet med hård hud på fødderne. Samtidig gør vi meget ud af at vejlede dig, så du ikke oplever, at problemet opstår igen. På den måde kan du godt vinke farvel til hård hud på fødderne. 

Beskæring af hård hud 

Hård hud og hælrevner beskæres med en skalpel. Det skal gøres med stor nøjagtighed og præcision, så det kan bestemt anbefales at få professionelle behandlere til at tage sig af problemet.  

Vejledning og forebyggelse 

Hos Løgten Fodterapi undersøger vi årsagen til, at du har fået problemet til at starte med. Ud fra denne viden kan vi nemlig vejlede dig i, hvordan du forebygger den hårde hud på fødderne fremover. Ved en fodbehandling får tips til alt fra generel pleje af fødderne til sundt fodtøj og indlæg i skoene. 

Neglebehandling 

Negleproblemer kommer i en del forskellige – og ikke videre behagelige – afskygninger, som vi heldigvis skan afhjælpe med en neglebehandling. Vi tager os af neglesvamp, såvel som fortykkede og nedgroede negle, og intet problem er for stort eller for småt for os. 

Velplejede negle er sunde negle

Ved en neglebehandling har vi fokus på at korrekt klipning af neglene og slibe skarpe kanter og afrunde neglehjørner, samt en let oprensning af dine negle, så de bliver sunde og vitale. Vi Klipper og fræser neglene, så de opnår den naturlige længde og tykkelse, der gør, at du ikke har problemer med neglene, men tværtimod oplever, at de trives.  

Ligtornebehandling 

Vi har stor erfaring med behandling af ligtorne hos Løgten Fodterapi. Ligtorne kan være meget smertefuldt, og derfor er behandling en stor lindring og lettelse. Vi vil gerne hjælpe dig af med de ømme områder, så du igen kan bevæge dig let og komfortabelt.  

Hvad er ligtorne? 

Hvis du har ømme områder på foden, fx på tæerne eller forfoden, kan det skyldes ligtorne. Ligtorne er ansamlinger af forhornet og hård hud, som trykker på spidserne af dine nerver. Det kan få dine fødder til at gøre ondt og tage glæden ved en god gåtur fra dig. 

Sådan foregår ligtorne behandling 

Disse smertefulde områder på din fod kan heldigvis fjernes med en fodbehandling hos os. Her beskæres huden ved hjælp af skalpel og aflastes, så du kommer af med de ømme og irriterende ansamlinger. Vi vejleder dig selvfølgelig også i, hvad lige netop du kan gøre for at undgå problemet i fremtiden. 

Fokus på individuel behandling 

Hos Løgten Fodterapi har vi fokus på dig og dit specifikke problem. Uanset hvilken alder og fysik, du har, står vi klar med vejledning og fodbehandling. Fodproblemer kan skyldes mange forskellige ting, lige fra hårdt arbejde, til fejlstillinger på tæer eller overvægt – og meget, meget andet. 

Derfor gør vi meget ud af at undersøge, hvad lige netop dine fødder fortæller om dig og dit liv. Det er afgørende for, at vi kan give dig den rette behandling og rådgivning i, hvordan du bedst tager dig af dine fødder i fremtiden.