Løgten Fodterapi

Fodcreme

Få den bedste vejledning i fodcreme hos Løgten Fodterapi

Et meget vigtigt aspekt af fodterapi og fodbehandling består af vejledning i fodcreme. Fodcreme er nemlig effektivt, både når det kommer til at løse og forebygge problemer med fødderne. Læs med her og få vores bedste tips til fodcreme! 

Det lyder måske simpelt, men fodcreme kan faktisk gøre en stor forskel for dine fødders helbred og velvære. Vejledning i fodcreme er derfor helt essentielt, når det kommer til fodterapi, og der findes mange cremer at vælge mellem. 

Hos Løgten Fodterapi får du den rette vejledning i fodcreme, så du får fat i den creme, der passer til dine fødder. Vi vejleder dig i den bedste fodcreme til hård hud, fodcreme til revner og svedige fødder. Dine fødder har nemlig kun fortjent det bedste af det bedste! 

Fodcreme til hård hud 

Vejledning i fodcreme handler tit og ofte om at finde en god fodcreme til hård hud. Hård hud på fødderne er nemlig et meget almindeligt fodproblem, og de fleste af os får det, hvis vi ikke plejer vores fødder med omhu. 

Hvedekim fugter og blødgør 

Når det kommer til fodcreme til hård hud, findes der en del dejlige cremer derude, som kan hjælpe dig. Vi kan i særlig grad anbefale Hvedekim til den generelle pleje af dine fødder. Hvedekim er en olie creme som er en superpopulær creme, som kan bruges på hele kroppen og tilfører masser af fugtighed og blødhed.  Med Hvedekim slipper du for parabener og parfume

God til følsom og tør hud 

Den er god mod en række hudproblemer som eksem, udslæt og psoriasis, og den modvirker både udtørring og kløe. Hvedekim indeholder en god portion planteolier og naturlige vokstyper, og den egner sig perfekt til sensitiv og tør hud.  

Fodcreme til revner 

Vejledning i fodcreme kan også dreje sig om revner på fødderne, fx på hælene. Det er ikke noget særlig behageligt problem, og derfor kan det være gavnligt med en god fodcreme til revner. Her kan vi anbefale en fodcreme fra Allpresan, som udgør en ganske effektiv behandling. 

Allpresan er et naturligt valg 

Allpresan lader huden på fødderne ånde, den er dermatologisk testet og fri for alverdens farvestoffer, parabener og konserveringsmidler. Den er med andre ord et naturligt valg til dine fødder, og den kan derfor klart anbefales, når det kommer til fodcreme til revner. 

Gehwol fodcreme 

Når du får vejledning i fodcreme, vil du også ofte høre om fodcreme fra Gehwol. Det er nemlig en rigtig god creme til generel pleje af dine fødder. Gehwol er kendt for at genoprette den naturlige balance i huden og indeholder blandt andet avokadoolie, havtorn og urea.  

Forebygger svamp og inflammation 

Fodcremen er dermatologisk testet, parfumefri og velegnet til blandt andet folk med diabetes. Den forebygger både tør og hård hud, svamp og inflammatoriske tilstande. Du kan med fordel bruge den som natcreme til dine fødder, og hver morgen kan du glæde dig over blød, smidig og sund hud. 

Svedige fødder 

Fodsved kan være et reelt problem, som man i dén grad kan have brug for vejledning i fodcreme til. Det føles ikke særlig behageligt at have svedige og fugtige fødder, og man kan desværre også blive pinligt berørt, hvis de tilmed lugter. 

Alpresan 5 fodcreme 

Heldigvis er der gode fodcremer derude, der både kan forebygge lugt og fodsved. Et mærke som Allpresan kan også anbefales i denne sammenhæng, og med deres Allpresan 5 fodcreme, får du rettet op på dit hudproblem.  

Reducerer fugt og lugt 

Du får reduceret din sved på naturlig vis, uden at svedporeren bliver tilstoppet. Lugten af sved reduceres også mærkbart, hvilket jo er en skøn bonus. Cremen er skræddersyet til svedige fødder med sin unikke sammensætning af egebark, salvieekstrakt og den hudreparerende BarrioExpert-teknologi.